Kodujuustu-tuunikala cannelloonid

Toitev ja maitsev mahedamaitseline toit argiõhtuks või nädalavahetuseks kogu perele. Sobib hästi ka peolauale.




KOOSTISAINED

16 lasanjeplaati
2 karpi tuunikala õlis
toiduõli (vajadusel)
kimp rohelist sibulat (3-4 vart)
2 küüslauguküünt
4 sl jahu
4 dl piima
soola
1 tl kuivatatud basiilikut
300 g kodujuustu
150 g riivitud juustu

KATE
3 keskmist tomatit
50 g riivitud juustu




VALMISTUSJUHEND

1. Tõsta tuunikala karbist välja. Kalla kalakarbist õli pannile. Haki pannile roheline sibul. Pressi pannile küüslauguküüned. Kuumuta veidi.

2. Lisa ettevaatlikult jahu, et segu tükki ei läheks. Vajadusel lisa juurde veidi toiduõli.

3. Lisa vähehaaval segu hulka piim, pidevalt segades. Kuumuta kuni segu pakseneb. Maitsesta soolaga, lisa juurde basiilik.

4. Sega juurde tuunikalatükid, kodujuust ja riivitud juust.

5. Lasanjeplaadid keeda pehmeks soolaga maitsestatud vees. Jahuta veidi, et lasanjeplaate oleks võimalik kätega rulli keerata.

6. Määri ahjuvorm õliga. Tõsta lasanjeplaatidele täidist ja keera need rulli. Pane rullid ahjuvormi, liitekoht allpool.

7. Haki tomat. Lisa hakitud tomat ahjuvormi lasanjerullide peale. Kõige peale lisa riivjuust.

8. Küpseta ahjus 225 kraadi juures 10-15 minutit.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Töö ja raha horoskoop üheks kuuks


Armastuse- ja seksihoroskoop


Eelmise elu analüüs


Tassid: The Starry Night - Vincent Van Gogh (2 tk)


Kauss (16 cm) - Maxwell & Williams


Seinakaunistus: mandrid


Kaelakee: neitsi tähtkuju


Ripats: opaliit


Kaelakee: obsidiaan


2in1: käevõru/kaelakee: oonüks ja tiigrisilm


2in1: käevõru/kaelakee: amasoniit


Serviis (30-osaline)

Seotud postitused